Списание "АВТОКЛАСИКА & Мотоциклети" партньор на Rockabilly.bg
 
   Щастливи сме да съобщим, че единственото по рода си в България списание за ретро автомобили и мотоциклети "АВТОКЛАСИКА & Мотоциклети" вече е партньор на Rockabilly.bg.
 В рубриката ни "Hot Ride" всяка седмица ще представяме интересни статии подбрани сред архива на списанието. Ще анонсиране  появата на новия месечен брой и всички интересни събития свързани с ретро автомобилите и мотоциклети.

 


В онлайн магазина ни вече има възможност да се направи абонамент:
На нашия мейл: info@rockabilly.bg  може да поръчате единични бройки от архива или предстоящия нов брой, който Rockabilly.bg своевременно ще анонсира.

      

  АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ е първото и единствено специализирано списание за класически автомобили и мотоциклети в България. Вече почти десет години чрез него ценителите, феновете и колекционерите имат рядката възможност да се потопят в необятния и завладяващ свят на авто и мотокласиката. 

 На близо сто цветни страници ще намерите актуални новини, събития и всякаква информация свързана с олдтаймерите. Централно място във всеки брой се отделя на представянето на 1-2 основно реставрирани екземпляри от автомобилната и мотоциклетна класика, предоставени предимно от частни лица и колекции в България. Проследява се историята на модела и конкретния екземпляр, прави се експертна оценка на неговите характеристики и качество на реставрация.

  Приоритет имат и темите, свързани със създаването и развитието на автомобилната и мотоциклетна техника в света, Европа и естествено в България. Може да намерите много интересни материали за българската и чуждестранна история на автомобилите и мотоциклетите, разработени на база богат личен архив и изследователски труд на авторите. Репортажи и интервюта от срещи със забележителни творци и личности – изобретатели, конструктори, дизайнери в сферата на автокласиката.

 Акцент са и материалите относно консултациите и възможностите за извършване на реставрационни работи  по олдтаймерите.

Уникална е и рубриката с обяви "Търсене и предлагане" на класически автомобили и мотоциклети, резервни части, литература, както и за специализирани услуги и материали за ремонт и реставрация.

За да се потопите напълно в света на олдаймерите ви препоръчваме форума към официалната страница на АВТОКЛАСИКА & МОТОЦИКЛЕТИ

Връзки:

Официална страница на списание "АВТОКЛАСИКА & Мотоциклети"

Абонамент за списание "АВТОКЛАСИКА & Мотоциклети"

Hot Ride- рубриката на Rockabilly.bg за ретро мотоциклети и автомобили 

« назад
 


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com