(София) Rockabilly.bg Birthday@The Bullets Music Video "My Bonnie" premiere party
дата и начало :   11.10.2013г., 21:00ч.
място :  София, Rum Bar Escobar (София, бул. Васил Левски 3)

Рокендрол, рокабили, дяволската музика ритъм енд блус, Elvis, Little Richard, Eddie Cochran, Johnny Cash, Buddy Holy, Stray Cats и … танци, романтиката и бунтарския дух на 50те, всичко това ще е част от вечерта, отбелязваща втората година от създаването на българския портал за рокендрол и винтидж култура- www.Rockabilly.bg. Подготвяме ви доста приятна изненада- ще бъдете първите които ще научат всички подробности за предстоящия двудневен Vintage Festival в края на м. ноември.
Черешката на тортата ще бъде представянето на новото видео на гръцката рокабили банда The Bullets. The Bullets са добре познати на българската публика- една от най-дивите рокендрол банди, които сме виждали на нашата сцена. Групата е създадена през 1988г в Солун. Тяхното уникално rock’n’roll звучене е взривяваща смесица от сърф, гараж, рокабили, doo-wop, british teddy boy rock и rockabilly. Go Citizen (http://www.facebook.com/gocitizen.net?ref=ts&fref=ts) откриват The Bullets за нашата сцена още през 2008г., нещо за което всички рокендрол фенове сме им благодарни.
Видеото на The Bullets е заснето към песента My Bonnie (https://soundcloud.com/the-bullets-gr/the-bullets-my-bonnie). По-специалното е, че част от записите са направени в България преди и по време на концерта им в София, организиран от Rockabilly.bg през пролетта на 2013г. Българската публика е главно действащо лице и това е причината видеото да бъде екслузивно представено именно пред нея, жест на признателност на „Куршумите” за топлия прием и горещата рокендрол страст на българските фенове.
Очакваме ви на 11.10.13 (петък) , 21ч, Rum Bar Escobar (София, бул. Васил Левски 3)
Вход: свободен

Още за The Bullets: http://rockabilly.bg/site/artists.php?artist=72
FB event: https://www.facebook.com/events/216850348477064/

 

(София) Rockabilly.bg Birthday@The Bullets Music Video "My Bonnie" premiere party - галерия

 
« назад
 
 


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com