(София) Rockabilly Madness/DJ Set by Rockabilly.bg
дата и начало :   23.01.2014г., 21:00ч.
място :  София, бар "Тънка Червена Линия", Зона Б-5 ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава

Искаме да ти споделим страста ни към рокендрола, такъв какъвто го харесваме. От ритмичния Rockabilly саунд до мелодичния Doo-Wop, от класическия Rock’n’Roll до агресивния Teddy Boy Rock, Neo Rockabilly jivers и Rhythm and Blues..And Everything That’s Shake!
Селекция на Rockabilly.bg ще припомни концертите на страхотните рокабили банди гостували в София: Тhe Bullets, Mystery Gang, The Rocker Covers, Breathless. Ще представи и много други, които бихме искали да гостуват.

Rockabilly Madness ще ти се случва веднъж в месеца, в бар „Тънка червена линия”. Всеки от музикалните сетове на тези луди рокабили вечери ще акцентира на избрани стиловете от 50те, rockabilly revival, neo rockabilly и теченията свързани с тях. Слекцията ще е внимателна..за ценители, гарнирана с прожекция на клипове и видео на същата тематика. Познатите хитовете ще са по-малко, но ще създадем нови..
На 23.1.2014 (четвъртък) започваме с класиката. В ефира ще звучи: Rockabilly, Doo-Wop и Rock’n’roll

Бар „Тънка червена линия” е мястото, в което заедно с нас в четвъртък вечер можеш с кеф да послушаш любимата си музика, да поиграеш дартс, билярд... Да изпиеш каквото си решиш, да потанцуваш... с когото си решиш.
Очакваме те!
Let The Good Times Roll

бар "Тънка Червена Линия", София
Зона Б-5 ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава
23.01.2014 (четвъртък), 21.00ч
ВХОД СВОБОДЕН 
 
« назад
 
 


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com