(София) “Rock This Town”
дата и начало :   12.04.2014г., 21:00ч.
място :  МЯСТО: Atrox Club House АДРЕС: София, Западен Парк, ул. 3020 КАРТА и КОНТАКТИ: http://atroxmc.org/contacts/

Atrox Motorcycle Clan & Rockabilly.bg представят “Rock This Town”. Една вечер посветена на най-добрите традиции на 50те: класически рокендрол, мотоциклети и...!

На 12.04.14 от 21ч в клубната къща на Аtrox MC ще звучи Rockabilly, Rock’n’Roll, Doo Woop, Jivers & Blues Boppers -подбраната музикална селекця на Rockabilly.bg.

Част от това което ви готвим ще са: Bill Haley,Chuck Berry, Jerry Lee Lewis , Little Richard, The Fats Domino, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Johnny Carroll, Wanda Jackson, The Collins Kids, Elvis Presley, Gene Vincent, Johnny Cash...
Ще се прожектират кадри от легендарни „байкър” филми от 50те: The Wild One, Motorcycle Gang, The Black Rider...което означава, че магнетичното присъствие от екрана на Marlon Brando, James Dean и още емблематични актьори също ще е част от атмосферата на „Rock This Town”.

„Rock This Town” ви готви шеметнa вечер с лудешко темпо. Ако искате да се включите подобаващо ще ви трябват няколко урока по Rockabilly Jive, танцът на ..50-те. Инструкторите от Lindyhop.bg ще се погрижат за това. Няколко кратки урока в началото на вечерта и сте готови за подвизи.

За дамите-„Rockabella” прически и грим в ...Atrox Club House ..търсете стилистките в специалния Pin-up Beauty Corner.
----------------------------------------------------------------------
Atrox Motorcycle Clan е братство, клуб на приятели, споделящи страстта си към мотоциклетите. Atrox MC има основна цел да насърчава, защитава и запазва мотоциклетизмът, като средство за транспорт, отдих и забавление: www.atroxmc.org


www.Rockabilly.bg e интернет портал за рокендрол и винтидж култура. Идеалната цел на Rockabilly.bg e да създаде пространство и възможност за развитие и популяризиране на рокендрол и винтидж културата в България във всичките й аспекти.

Let The Good Times Roll !
--------------------------------------------------------------------------
НАЧАЛО: 12.04.14, 21ч
ВХОД: 5 лв
МЯСТО: Atrox Club House
АДРЕС: София, Западен Парк, ул. 3020
КАРТА и КОНТАКТИ: http://atroxmc.org/contacts/ 
 
« назад
 
 


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com