(София) Rockabilly Madness: 50's Jamboree @bar Rock It & Rockabilly.bg
дата и начало :   12.06.2014г., 21:00ч.
място :  София, бар ROCK IT, улица „Георги Бенковски“ 14

Rockabilly.bg & bar Rock It:

На 12-ти юни (четвъртък) Rockabilly Madness ви очаква в един от емблематичните рокендрол клубове на нощна София - бар ROCK IT.

50’s Jamboree е вечер, която ще пресъздаде очарованието на „рокендрол 50-те”. Епохата на Sun Records, “sweet lollipop” момичета, зализаните greasers, badass мотори и розови кадилаци, дяволската музика и дивите танци.
Зад пулта e Rockabilly.bg, със специално подбрана за вечерта музикална селекция: автентичен рокендрол ще прелива в мелодичен doo wop, примесен с ритмичния рокабили саунд.. танците ще са неизбежни.

Дамите могат да направят своите Pin-up прически и грим при стилистките на 50’s Jamboree. 
Sailor Jerry-коктейл състезание ще даде възможност да импровизирате с уникалния вкус на карибската напитка. Двамата победителите ще триумфират с едно от прекрасните „old school” бижута , ръчна изработка на талантливата дизайнерка Симона Дикова и с бутилка Sailor Jerry Rum изработен в таланливата дестилерия на Уилям Грант (Шотландия) .

А, кулминацията на вечерта предстои..

Танцовото шоу на очарователните дами от Lindyhop.bg ще представи част от Pin-Up колекцията на бутика Vintage Sofia. Комбинация за която можем само да фантазираме..

Rockabilly Madness “50’s Jamboree”
12-ти юни (четвъртък), 21ч
бар ROCK IT 
София, ул. „Георги Бенковски” 14
Вход: 5лв.

Очакваме ви!

FB even-тук!

* Sailor Jerry Rum е една от най-известните марки ром в света. Носещ славата и колорита на легендарния татуист Norman ‘Sailor Jerry’ Collins, наречен в негова чест. Моряшки-карибски спайс ром, произвеждан в дестилерията на Уилям Грантс. Мек, ароматен с балансирано усещане на ванилия, карамел и тофи, с лека нотка на канела, индийско орехче и бадем.
Sailor Jerry печели Златен медал за най-добър ром на 2013 в престижната класация The Rum Masters.
http://rockabilly.bg/site/face.php?faid=18 
 
« назад
 
 


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com