(София) SMUGGLERS SWING CLUB: VINTAGE GARDEN PARTY @ Once Upon A Time Biblioteka
дата и начало :   22.06.2014г., 15:00ч.
място :  Once Upon A Time Biblioteka, зад Национална Библиотка "Св.Св. Кирил и Медодий"

Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party & Bazaar

Old School Bike Ride

22.06 @ Once Upon a Time Biblioteka (Summer Garden)
Start: 15:00
Free Entrance

Винтидж пикника на Smugglers Swing Club се завръща тази неделя

Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще съчетае музика, танци, мода и спорт в едно

Първото издание на Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party e вече в историята. Идва ред на нова порция страхотна музика, винтидж мода и спиращи дъха танци. Тази неделя, 22 юни, The Smugglеrs Соllеctivе имат удоволствието отново да ви поканят на емблематичното парти в сърцето на един от най-красивите столични паркове!

Второто събитие от лятната поредица на Smugglers Swing Club, с разхлаждащата подкрепа на Somersby, ще бъде по-различно от останалите. В емблематичната лятна градина на "Once Upon A Time ... BIBLIOTEKA", Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще Ви пренесе в Златната Ера на суинга и рокенрола за един следобед, изпълнен с много музика, танци и прохладни коктейли! Но освен добре познатите на феновете на винтидж културата дейности и атракции, този път специално внимание ще бъде обърнато на велосипедистите.

Преди старта на събитието ще бъде организирана ретро вело разходка из София. Всички любители на велосипедите, собствениците на винтидж модели или нестандартни машини са добре дошли. Разходката ще започне в неделя в 14:30ч, от пилоните пред НДК. След старта си ще обиколи централната част на града и ще завърши зад Националната Библиотека.

Именно там, сред поляните и вековните дървета на реставрираната градина зад Националната Библиотека, посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи на посетителите си и:

- Винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим.
- Базар с множество щандове с ретро аксесоари, бужута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки.
- Разхлаждащи напитки и коктейли.
- Голям щанд с вкусните къпкейкове на Take A Cake
- Гостите на винтидж пикника ще имат възмосността да поспортуват с федербал, волейбол, скачане на въже, фризби, тенис на маса и други
- Всички желаеми ще могат да се впуснат във вихъра на танца и да научат основни стъпки по време на тематичния 50’s Rockabilly Jive уъркшоп, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

Входът за SMUGGLERS SWING CLUB на 22-ри юни е напълно безплатен. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината!

Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще започне в 15ч.


 
 
« назад
 
 


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com