Грандиозен спектакъл от The Sentimental Swingers за петия им рожден ден. ЗАПАЗИ ВЕЧЕРТА! 18 НОЕМВРИ ❤ ЗАЛА 1 ❤ НДК“Животът е един безкраен танц” (Life Is Аn Eternal Swing) с очарователните Сентиментъл Суингърс, които на 18-ти ноември празнуват своя пети рожден ден с грандиозен спектакъл на една от най-големите сцени у нас. Зала 1 на НДК ще посрещне любителите на суинг-музиката, а вечерта ще бъде открита в 19ч. с прожекцията на филма “Life Is Аn Eternal Swing” . В своята продукция, белгийския режисьор Андре Шандел ни потапя във вълнуващи моменти от музикалния и личния живот на Рони, Деси, Вера и техните приятели и колеги,  Михаил Йосифов, Велислав Стоянов и Димитър Шанов. Лентата разказва за малките случки от ежедневието на музикантите, разкриват нови лица, споделя неразказани истории.

Кулминяцията ще настъпи точно в 20.45ч, когато на сцената ще излязат The Sentimental Swingers в компанията на най-големия джаз бенд у нас – Биг Бенд Брас Асоциaция с диригент Ангeл Заберски, танцъорите от LIndyhop.bg и диджеите от The Smugglers Collective.
Музиката на 30-те поднесена с неповторимото очарование на The Sentimental Swingers ще ни потопи в романтиката на отминала епоха, ерата на суинг музиката, наслада дарена от Рони, Деси, Вера към своята вярна публика.

 Билети може да намерите на http://www.ticketportal.bg/

 FB event: https://www.facebook.com/events/1487722538195413/


 

« назад


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com