HENDRICK’S ! Парти в София на Тhe unusual gin !
Тази седмица HENDRICK’S, Тhe unusual gin, беше домакин на едно невиждано досега парти, което се проведе в Университетската ботаническа градина в София. Няма как да очакваме нещо стандартно от джина, чиито съставки включват екстракт от краставици и листа от рози. Единственото логично в това е, че розите използвани в производството са български, но дотук. Вместо обичайните лимон и лайм за овкусяване и декорация на коктейлите с HENDRICK’S се използват резени или спирали от краставици.
За да усвоят тези техники, на своеобразния хепънинг бяха поканени представители и служители на най-големите и известни заведения в София, а също така журналисти и популярни личности. Необичайното събитие провокираше гостите с нетипичните игри и забавления, типично в стила на марката, чиито основни характеристики са различното и леко откаченото.
Някои от гостите се преобразяваха в специален кът с помощта на модни стилисти, а други пък „предлагаха главите си“ за чудновати снимки. Градината бе напълно променена, преливаща от рози и краставици.
Двойка на кокили, професионални танцьори и подбрана селекция музикални парчета допринесоха за специалното настроение и създадоха усещане за невероятната HENDRICK’S „епоха“. Екстравагантно облечени актьори-аниматори на HENDRICK’S подканваха гостите да участват в не по-малко откачени игри на специално провеждащата се Олимпиджиниада. Те се състезаваха в обелването на краставици, след което бягаха щафета по двойки с трикрак панталон. Други пък бяха провокирани да се състезават в търкаляне на шапка-бомбе с помощта на чадър. Невероятната Джиностанция изкушаваше с разнообразие от необикновените миксове HENDRICK’S и чудните елементи от краставици, лаймове, лимони, люти чушки, босилек, естрагон и магданоз, които украсяваха по приказен начин чашите със странните еликсири. На самото събитие, бе представен - Fever-Tree – новият премиум микс за коктейли. Напитките на  Джиностанция бяха дело на  необикновените майстори на Българска Барманска Гилдия.Феновете на странните и приказни изживявания, които с нетърпение очакват горещото лято, могат да започнат тренировки още сега с някои HENDRICK’S миксове и коктейли. А самия джин можете да откриете в специализирани магазини. Ако предпочитате наготово да ви поднесат магия в чаша, барманите от по-добрите заведение в София и страната със сигурност ще задоволят този каприз.   ***
ОЩЕ ЗА HENDRICK`S:

  Hendrick’s е уникален джин, произвеждан на малки серии, по специална рецепта на семейната дестилерия William Grant & Sons, в така нетипичната за джин Шотландия, но с използване на вековната традиция на дестилирането, както и изобилието на чиста мека вода. Hendrick’s притежава удивително високо качество и учудващо странна комбинация на съставките си, които представляват прекрасна палитра от 11 растителни продукти, добивани от четири различни краища на света. Hendrick’s по необикновен начин съчетава дестилат от два вида казани и по този начин създава божествено мек и хармоничен джин, който притежава своебразен характер и хармоничен баланс на фините аромати.  С изкушаващото си съчетание на чудноватите екстракти от краставици и листенца от рози, Hendrick’s успешно печели феновете си из цял свят – хора, които търсят различното и нетипичното.

Още любопитна информация може да научите на:  http://www.hendricksgin.com/

ОЩЕ ЗА ДЕСТИЛЕРИЯТА:

Hendrick’s се произвежда от William Grant & Sons - независимата, семейна дестилерия, основана от William Grant през 1886 г. Тя все още се контролира от петото поколение на фамилията. Дестилериятя притежава някои от водещите световни марки алкохол, като Grant`s, Glenfiddich , Tullamore Dew и Sailor Jerry.

 

« назад
 


за нас събития
и новини
танци филми hot ride музика магазин
обяви
lifestyle отминали събития контакти правила за ползванеCopyright © 2011 rockabilly.bg  разработен от: Inet-Partner.com